AIKA Apparel Co.Ltd. dumunung ing Kutha DongGuan, Provinsi GuangDong.Kita minangka Produsen olahraga OEM profesional kanthi pengalaman luwih saka 10 Taun.Kualitas Tinggi, Layanan Dhuwur, Efisiensi Dhuwur minangka budaya pabrik utama kita .We are specialized ing Yoga Wear, Tracksuits, T Shirts, Shorts lan ing.

  • SALE TEAM
    TIM SALE
    kita tim Sales profesional kanggo fluently komunikasi karo klien langsung ing Inggris liwat e-mail lan telpon.Lan kita kabeh desainer senior saka rasukan olahraga lan ngerti rincian garmen.
  • OEM&ODM DESIGNER
    OEM & ODM DESIGNER
    kita duwe desainer kertas profesional dhewe kanthi pengalaman OEM & ODM luwih saka 10 taun, lan Mahir ing pirang-pirang desain merek sing misuwur.
  • SAMPLES SHOWROOM
    SAMPEL SHOWROOM
    kita duwe luwih saka 500pcs macem-macem conto ing pabrik kita. Kain Olahraga Berkualitas Tinggi dening SGS, tes GTT disertifikasi etc.Breathable, Wicking Kelembapan, Anti-pilling, Anti-uv, Fastness Warna Dhuwur dll.
  • Factory Shows
    Pabrik Nuduhake
    kita minangka produsen olahraga profesional luwih saka 10 taun pengalaman. Ing taun 2015 Lulus Sertifikasi BISC, Ing taun 2020 lulus Sertifikasi EUROLAB. Nyakup 2000-3000 meter persegi kanthi luwih saka 150 buruh ing china.
  • Factory Shows
    Pabrik Nuduhake
    Kita duwe tim profesional lan efisien kanggo nggawe conto metu ing 7-10 dina, supaya saben conto lan saben barang akeh dadi kualitas apik karo Logo apik, baris jahitan apik.
  • QC TEAM
    TIM QC
    Kita duwe tim inspeksi Profesional kanggo nindakake inspeksi kualitas 100 persen kaping 6, sing kanggo mesthekake yen kabeh benang dipotong kanthi ati-ati lan kabeh dimensi bisa digawe kanthi toleransi.